PVC

FATRA А.S. е водещ чешки производител на винилни (PVC) подови покрития. Компанията произвежда и предлага на пазара цялостни подови системи под търговското наименование LINO FATRA, THERMOFIX и SPORTING. Тези системи включват широка гама от подови настилки и аксесоари с приложение в области, където към подовете има повишени изисквания по отношение на натоварването, хигиената и други специфични изисквания като износоустойчивост, антистатичност, устойчивост на различни органични и неорганични вещества, пожароустойчиви качества и др.

Благодарение на изключителното разнообразие от цветове и десени, настилките дават възможност за разнообразни индивидуални решения за всеки обект и неограничени атрактивни дизайнерски и цветови варианти. В зависимост от своите структура, качества и област на приложение настилките LINO FATRA се делят на две големи подгрупи: ХОМОГЕННИ /еднослойни/ и ХЕТЕРОГЕННИ /многослойни/ подови настилки.

Подовите настилки FATRA А.S. съответстват на европейските стандарти, както по отношение на качеството, така и по отношение на дизайна. Качеството на всички процеси от проектирането през производството до пласмента на продукцията се осигурява от разработена система по качество в съответствие с ISO 9001.

Можем да изпълним подобен проект за вас. Свържете се с нас: +359888959619