СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ИНТЕРИОРНИ БОИ

Fungitex-W

Fungitex-W е специална латексова боя, съдържаща фунгицидни и бактерицидни вещества. Препоръчва се за боядисване на влажни търговски помещения като фабрики, кланици, мандри, болници, санитарни помещения и жилища. Fungitex-W е с клас 1 мокро триене и поради това е предназначена за повърхности, изискващи почистване или които се  обработват с дезинфектанти. Благодарение на тези характеристики отговаря на предписанията за хранителна хигиена. На лабораторни тестове на "заразяване" с плесени издръжливостта на този продукт е 10 години.

 

Sylitol Bio-Innenfarbe

Интериорна боя на базата на силикат, без разтворител – подходяща за хора, предразположени към алергии. Поради естествената алкалност на свързващото вещество продуктът възпрепятства появата и развитието (размножаването) на бактерии и гъби. Може да се тонира в богата гама от цветове според всяко предпочитание и вкус

 

Sensitiv

Интериорна боя на базата на дисперсия, предназначена за помещения и хора със завишена чувствителност.Подходяща е за хора с алергии, благодарение на специалната си рецепта без алергени. Caparol Sensitiv е предназначена за ново боядисване или при ремонт на всички обичайни вътрешни повърхности на жилища или работни помещения. Не съдържа консерванти.

 

Latex Hygiene

Caparol Latex Hygiene е супермиеща се дисперсионна боя, с наситено бял цвят, перфектна за изпълнение на ефективна антимикробна защита в помещения с високи хигиенни стандарти: болници, клиники и медицински кабинети, родилни отделения, училища, детски градини, ресторанти и др. или за всякакви други помещения, подложени на чести дезинфекции. Latex Hygiene е много устойчива на натоварване латексова боя (клас 1 устойчивост на износване чрез мокро триене),  поради което е предназначена за повърхности, нуждаещи се от често почистване. СЕРТИФИЦИРАНА ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ В ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И БОЛНИЧНИ ЗАВЕДЕНИЯ.

 

ElectroShield

ElectroShield е водоразредима грунд-боя без вредни емисии с висока дифузионна способност, съвместима с всички дисперсионни и латексови бои за вътрешна употреба от гамата на CAPAROL. Специалната рецептура на продукта с графитни пълнители осигурява абсорбирането на електромагнитните вълни и тяхното заземяване, като в същото време не променя останалите параметри на стените и получавате желаната визия.

Измерванията показват, че при еднослойно нанасяне на продукта ElectroShield (около 200 ml/m²) стойностите на редуциране на електромагнитните вълни са между 22 dB и 25 dB в целия честотен диапазон. При двуслойно нанасяне стойностите са между 28 dB и 36 dB. В най-често срещания случай в честотния диапазон на мобилните телефони редуцирането при еднослойно нанасяне е над 23 dB т.е. 99,5% от излъчването, а при двуслойно стойността на редуциране е около 30 dB т.е. 99,9%.

 

Nikotinsperre (Alpina)

Висококачествен интериорен продукт, предпазващ помещението от наслояване на никотинови петна от цигарения дим по стени и тавани. Ако сте пушачи и искате вашият дом да остане свеж за дълго време, без неприятните оцветявания от цигарения дим и миризми, то това е продуктът, подходящ за Вас.

 

Пълна информация за продуктите можете да получите на: +359888959619