ДОСТЪПНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ДОМ

CapaMaxx

Интериорна боя с оптимални свойства и висока степен на покривност. Подходяща за освежаване на вече стари боядисани стени и тавани, както за работни, така и жилищни помещения, върху които боята дава бял или цветен матов отенък. Можете да изберете между 1450 цвята от нашите каталози и да подновите визията на вашия дом, или офис на цени от 0,80 лв./кв.м.

 

CapaLatex

Тази боя има висока покривност дори в наситени цветове, подходяща за вътрешно боядисване на стени и тавани с високо натоварване. Притежава сертифициран клас 1 на мокро триене по германски и европейски стандарти. Това означава способност на боята след полагане да бъде почиствана многократно дори с абразив на домакинска гъба. Боята е без разтворители, приложима за  помещения в жилища или работни места. Може да се използва с отлични резултати при ремонти и като финишен слой върху грапави , релефни, отпечатани тапети,  както и върху обикновени тапети на цена от 1,00 лв./кв.м.

 

Indeko-Plus

Боята дава покритие от най-високо качество за всички вътрешни стени и тавани. Indeko Plus притежава двойна покриваща способност, следователно в повечето случаи един равномерно нанесен слой е достатъчен.  Продуктът изсъхва много бързо, без да издава неприятна миризма, поради което е особено подходящ в случаи, в които времето за ремонт е кратко. Така не причинява дискомфорт на обитателите или потребителите чрез миризма на прясна боя, тоест подходящо е за боядисване или освежаване на болници, старчески домове, складове, хотели, ресторанти, офиси, училища, детски центрове, лекарски кабинети, обществени сгради и частни жилища. Притежава сертификат за безвредност и може да бъде тонирана в богата гама от цветове, даващи приятен матов отенък на достъпна цена от 1,50 лв./кв.м.

 

Amphibolin

Тази акрилатна боя от ново поколение е с намалени вредни емисии и без разтворители. Подходяща за вътрешно и външно боядисване с изключително покритие и захващане към почти всички повърхности, включително обработено дърво и ПВЦ. Специалната формула намалява ефекта на издраскване при цветните боядисани покрития. Устойчива е на слънчевото лъчение, следователно не избледнява и не пожълтява. Притежава висока устойчивост на почистване (над 200 цикъла), което я прави изключително издръжлива на миене и почистване с дезинфектанти. Има фина структура, осигуряваща висока защита срещу агресивните замърсители на въздуха, като не задържа почти никакви фини прахови частици върху себе си, благодарение на пигментите с фотокаталитичен ефект. Има приятен копринено-матов отенък, придаваща лукс и уют на помещението. Може да се тонира във всички познати цветови каталози на български и световни производители на боя на приемлива цена от 2,40 лв./кв.м.

 

Пълна информация за продуктите можете да получите на: +359888959619