Стъклофибърен тапет

Capaver Fantastic Fleece е тапет със стъклени нишки, върху които се полага финишен слой от цветни лакове и ефектни покрития.
Сфера на приложение
Тапетите от сериите Capaver и FantasticFleece са тапети с гладка или структурирана минерална текстура от стъклени нишки, с фин модел, позволяващ нанасяне на крайни покрития със стенни лакове и ефектни покрития. Тапетите са комбинация от стъклофибърна тъкан със съставка Softtouch, която свежда до минимум ефекта от сърбеж при докосване по време на нанасяне на тапета. С диаметър по-голям от 5 микрона, съдържащите се в продукта стъклени нишки не могат да навлязат в белия дроб. Напълно безвредни са за използване в хранително-вклусовата и медицинската сфери.
Характеристики:
Стъклофибърните тапети Capaver и FantasticFleece са специално импрегниран от вътрешната страна, а по лицевата му страна е положен фин цветен краен слой, така че при нанасянето САМО на един слой лак, епоксид или стандартна боя на Caparol, се постига фин краен вид, с полихромен ефект, богат на цветове, който обикновено би могъл да се постигне чрез използване на много ръчни техники за полагане на финишно покритие.
Чрез допълнителната кварцова структура при моделите „Tira” и „Lino” се получават изключително интересни ефекти, както светли-тъмни, така и матови
Свойства:
  • неразрушим, устойчив на ръжда
  • с пространствена стабилност
  • прикрива малките пукнатини на основата при гиспкартон или шпакловка
  • в зависимост от покривния слой попада в клас 1 или 2 за устойчивост на мокро триене и може да се използва дори в мокри помещения, кухни и бани като крайно покритие вместо фаянс.
  • Трудно запалим, съгласно DIN 4102, B1.
Големина ролка
50m, 25m, 13m  x около 1,00 m
 

Галерия проекти

Можем да изпълним подобен проект за вас. Свържете се с нас: +359888959619